Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kilari egy 14 éves(tini) lány aki a véletlennek köszönhetően megismerkedik élőben az egyik fiú zenekar egyik énekesével Seiji Hiwatari-val! Hogy mégis hogyan azt mindjárt megtudjátok...XD:

Hazafelé tartva barátnőivel, Kilari összeütközik egy  fura alakkal. Nem sokkal később......:

Kávé! ( Kilari cicája ) Egy fán ragadt teknősre lesz figyelmes. Kilari fel is ment a teknősért, de véletlenül megszédült, zuhanni kezdett... De ez a fura alak egyszerre csak megjelent, és megmentette Kilari életét. Az álruha lezuhant... Szó szerint a szőke herceg érzést keltő látvány tárult Kilari elé; Persze az első látásra beleszeretett Seiji-be. Seiji megköszönte, hogy megmentette teknősét: Teki-t és átnyújtott neki egy SHIPS koncert jegyet.

Kilari természetesen elmegy a koncertre, de látva mekkora a sor, így a személyzeti bejáratnál ment, de ott egy mogorva fiúval találkozik, aki, szó szerint az égből pottyant oda..XD Ő Hiroto Kazama... Kilari elmondta, hogy valójában miért is jött, s a fiú elé is tárta a tényeket: Seiji egy világsztár és egy egyszerű rajongónak nincs helye a szívében! De, mint ismerjük Kilarit, természetesen nem adja fel, hogy ha törik-ha szakad ő sztár lesz, hogy Seiji-hez közel kerülhessen.... ( Persze nem csak ennyiből áll az egész ez csak a tartalma ) ( Még rengeteg és izgalmas kaland vár Kilari-ra és a barátaira... )

Kép

 

A mappában található képek előnézete Kilari

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

...:D

(Rima, 2011.05.26 16:04)

Köszii.. majd igyekszek videókat is feltöltögetni.. :D

tü-ndi@hotmail.com

(mórotz tünde, 2011.05.25 21:18)

nagyon tecik ez a mese a kedvence